Beregening

In beregeningspompen is een groot programma te verkrijgen in PTO/Trekker aangedreven pompen, elektromotor aangedreven pompen en dieselpompen. Caprari is hét merk voor beregeningspompen. In beregeningspompen is een groot programma te verkrijgen in PTO/Trekker aangedreven pompen, elektromotor aangedreven pompen en dieselpompen. Diesel pompsets leveren wij op een verrijdbaar gegalvaniseerd tankframe voorzien van geluidsomskasting of buitenomkasting. De pompsets zijn optioneel uit te rusten met vacuümsysteem en beregeningscomputer.

Elektropompen HVU

De multistage beregeningspompen van de Caprari HVU-serie worden in verticale uitvoering geleverd. Standaard zijn de pompen uitgevoerd met metalen waaiers en stopbuspakking.

MEC-MR serie

De Caprari MEC-MR pompen zijn meerwaaierige centrifugaal pompen ten behoeve van een hoge druk. Schoon water is geen enkel probleem voor deze pompen. De pompen dienen horizontaal opgesteld te worden en zijn uitgevoerd met een zware voet welke een u...

Motorpompen

SIM motorpompen in vele uitvoeringen. Deze sets leveren wij met motoren naar keuze zoals Iveco, John Deere, Deutz lucht- en watergekoeld, Lombardini, Volvo Penta, enz.

Capari Flenspomp

De Caprari flenspomp is een pomp met meerdere waaiers die direct aan een dieselmotor geflenst kan worden. Deze pomp met meerdere waaiers kenmerkt zich door de bijzonder gunstige N.P.S.H. waarden, waardoor de pomp zeer goede aanzuigcapaciteiten bezit.

MEC-D serie

De Caprari trekkerpompen hebben al meer dan 50 jaar hun dienst bewezen. Kwaliteit en betrouwbaarheid blijken daarbij sleutelwoorden te zijn.